Şebnem Bursalı kimdir? Istakoz nasıl yenir?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın yat kulübünden ıstakozlu paylaşımının ardından Bursalı'nın hayata merak ediliyor. Şebnem Bursalı kimdir, nereli? Şebnem Bursalı neden gündemde?

Şebnem Bursalı kimdir? Istakoz nasıl yenir?
Yayınlanma:

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın yat kulübünden ıstakozlu paylaşımı gündem oldu. Peki, Şebnem Bursalı kimdir?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monako Yat Kulübü'den yaptığı ıstakozlu menü paylaşımına eleştiriler devam ediyor. Gazeteci Fatih Altaylı yaptığı yorumda, "Istakoz kuru kuru yenmez, benim halâ merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleri?" sorusunu yöneltti.

ŞEBNEM BURSALI KİMDİR?

Şebnem Bursalı, Türk gazeteci ve televizyoncu olarak tanınır. 1972 yılında doğan Bursalı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. İkizler burcudur.

Kökeni Aydın'a dayanan Bursalı'nın ailesi Karadeniz ve Balkanlara kadar uzanır. Annesi Selanik'ten göç etmiş bir Arnavut ve babası ise Trabzon'un Sürmene ilçesinden olan Yörük kökenlidir.

Kariyerine TRT'de Reha Muhtar'ın "Ateş Hattı" programında yapım elemanı ve muhabir olarak başlamıştır. Daha sonra Gün Gazetesi'nde muhabirlik yapmış ve Yeni Asır gazetesinde köşe yazarlığına başlamıştır. 1995 yılında Yeni Asır Ankara Temsilcisi olarak görev yapmıştır.

Daha sonra çeşitli medya kuruluşlarında çalışmış ve görev almıştır. Bu kuruluşlar arasında Atv, Sabah, Takvim Gazetesi ve Turkuvaz Medya Grubu bulunmaktadır. Bir dönem Turkuvaz Medya Grubu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanlık görevini üstlenmiştir.

Şebnem Bursalı, İşletme alanında yüksek lisans yapmıştır ve 2017 yaz sezonunda Washington Mentora College’de eğitim almıştır. Günümüzde ise hukuk fakültesinde eğitimini sürdürdüğü belirtilmektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.