TEM Otoyolunda tır yandı

Tuzla'da TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir tırın motor kısmında başlayan yangın, kısa sürede aracı sararken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

TEM Otoyolunda tır yandı
Yayınlanma:

Olay, 23.00 sıralarında TEM Otoyolu Orhanlı mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Seyir halindeki 34 GZB 382 plakalı tırın motor kısmında başlayan yangın, hızla yayılarak bütün aracı sardı. Şoförün yangını fark etmesi üzerine aracı sağa çekerek durdurmasıyla daha fazla zarar önlenmiş oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınırken, TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemlerini alarak araçların kontrollü bir şekilde seyretmesini sağladılar.

Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından tır çekici yardımıyla kaldırıldı ve TEM Ankara istikametindeki trafik normale döndü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadığı bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.