Ticaret Bakanlığından operasyon: Kilo kilo uyuşturucu ele geçirildi!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Nisan ayı boyunca gerçekleştirdikleri operasyonlarla uyuşturucu madde kaçakçılarına karşı önemli bir mücadele sergiledi. Yapılan operasyonlar neticesinde 445 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığından operasyon: Kilo kilo uyuşturucu ele geçirildi!
Yayınlanma:

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik Nisan ayı boyunca titiz bir çalışma sergiledi. Yapılan açıklamaya göre, 72 operasyon gerçekleştirildi ve bu operasyonlar sonucunda 445 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

istanbull.jpg

Operasyonlar, Gümrük Muhafaza ekiplerinin risk analizi, istihbarat çalışmaları ve rutin kontrolleri esnasında gerçekleştirildi. Şüpheli şahıslar ve araçlar, takibe alınarak gümrük kontrol noktalarında detaylı incelemelerden geçirildi. X-ray tarama sistemleriyle yapılan kontrollerde, şüpheli yoğunluk gözlemlenen araç ve şahıslar üzerinde ilginç gizleme yöntemleri keşfedildi. Bunun yanı sıra, yasal yüke gizlenmiş vaziyette kilolarca uyuşturucu madde tespit edildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddenin farklı türlerde olduğu belirtilirken, ilgili Cumhuriyet Savcılıkları nezdinde soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.