Tuba Ünsal'dan yürek dağlayan açıklama! Yıllar sonra itiraf etti

Sanatçı Tuba Ünsal, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklama ile hayranlarının yüreğini burktu.

Tuba Ünsal'dan yürek dağlayan açıklama! Yıllar sonra itiraf etti
Yayınlanma:

Tuba Ünsal, yaşadığı ekonomik zorluklardan bahsederek “Sanatçılar ekranlarda göründüğü gibi mutlu değiller. Çocuklarım ikinci el kıyafetle büyüdü.” açıklamasında bulundu. Sanatçıların mutsuzluklarının nedenlerinin ise aile sorunları veya geçmişte yaşanmışlıklar olduğuna dikkati çeken Ünsal, 'Empati' adlı programda konuştu.

Tasarruf etmek için arkadaşlarının eski kıyafetlerini giydiğini ve çocuklarının da benzer bir şekilde büyüdüğünü belirten Tuba Ünsal, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımın kıyafetlerini eskimeye kadar giyerek para biriktirdim. Çocuklarım da aynı şekilde yetişiyorlar; yeni bir kıyafet almadan önce eskisini satıyorlar."

ŞÖHRET HAYATI NASIL ETKİLİYOR?

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk olan Tuba Ünsal, şöhretin hayatına etkileri hakkında şunları ifade etti:

"Şöhret, üzerinde taşınması zor bir yük. Geçmişteki deneyimlerime baktığımda, bu yolu nasıl sağ salim geçtiğime kendim bile şaşırıyorum. Sıradan bir Türk ailesinin çocuğuyum ve babam, şöhretim yüzünden çok zorluklar yaşadı. İnsanların ne diyeceğiyle çok mücadele ettik. Keşke 'Ben dürüst bir şekilde işimi yapıyorum' diyebilseydim. Üzerime atılan iftiraların izleri hep kaldı, sürekli 'yanlış bir şey mi yapıyorum?' diye düşünürdüm."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.