Yeni hafta başladı: Sıcaklıklar artıyor!

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık dalgası yeni haftaya damgasını vuruyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de termometrelerin 26 dereceyi aşması bekleniyor. Güneşli havanın etkisiyle perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.

Yeni hafta başladı: Sıcaklıklar artıyor!
Yayınlanma:

Salı günü itibarıyla hava sıcaklığının artmasıyla birlikte mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerine çıkması öngörülüyor. Ancak, Doğu Anadolu'nun doğusunda bazı bölgelerde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanakların görülebileceği uyarısı yapılıyor.

Üç büyükşehirde güneşli havanın hakimiyeti devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklıklarının 26 dereceyi geçmesi beklenirken, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor. İstanbul'da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Ankara'da az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Ankara'da sıcaklık 27-28 dereceye kadar yükselecek. İzmir'de de yağış beklentisi bulunmuyor ve hava sıcaklığı 28 ya da 29 derece civarında seyredecek.

Karadeniz bölgesinde de perşembeye kadar yağış beklentisi yok. Ancak, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yerel yağışlar görülebileceği gibi çığ tehlikesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.