Bayram tatilinde Kızılcahamam'a yoğun ilgi

Bayram tatilini dinlenmek için fırsata çevirerek Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine gelen yerli turistler, bölgedeki insan ve araç hareketliliğini üst noktaya taşıdı.

Bayram tatilinde Kızılcahamam'a yoğun ilgi
Yayınlanma:

Ramazan Bayramı tatilini Ankara'da geçiren vatandaşlar, parkları ve mesire alanlarını tercih etti. Birçok vatandaş Ankara'ya 83 kilometre uzaklıkta olan Kızılcahamam'a akın etti.

ANKARA'DA BAYRAMI GEÇİREN VATANDAŞLARIN TERCİHİ: KIZILCAHAMAM

Ankara'da bayramı geçiren vatandaşların tercihi Kızılcahamam oldu. Bayram tatilini dinlenmek için fırsata çevirerek Kızılcahamam'a gelen yerli turistler, bölgedeki insan ve araç hareketliliğini üst noktaya taşıdı.

"BAYRAMDA KIZILCAHAMAM TIKLIM TIKLIM DOLUYDU"

Kızılcahamam'a bayramda yoğun bir ilginin olduğunu belirten Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçeyi Ankara'dan ve çevre illerden gelen vatandaşların ziyaret ettiğini söyledi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ilçenin nüfusunun arttığını ifade eden Acar, "Tatil boyunca ilçemizi tercih eden ve tıklım tıklım dolduran misafirlerimize teşekkür ediyor, cennet Kızılcahamam’ımıza tekrar bekliyoruz" dedi.

Kızılcahamam'ın en önemli turistik cazibe merkezleri arasında Soğuksu Milli Parkı, Ayaş Kalesi, Göynük Şelalesi ve Kızılcahamam Kaplıcaları yer almaktadır.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.