Fatih Erbakan'dan Bahçeli'nin soyadı eleştirisine 'dede' yanıtı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" eleştirisine yanıt verdi.

Fatih Erbakan'dan Bahçeli'nin soyadı eleştirisine 'dede' yanıtı
Yayınlanma:

Fatih Erbakan, yaşça büyük olan Bahçeli'ye karşı atışmaya girmemeyi tercih ettiklerini belirterek, "Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP'yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli'nin bu sözleri, geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, isim vermeden YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı hedef alarak sarf ettiği sözlerden kaynaklanıyordu. Bahçeli, Erbakan'ı eleştirerek, "Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye'yi suçlaması, jet yakıtı satıldığını iddia ederek Kürecik sakızı çiğnemeleri, utanç duvarı gibi karşımızdadır" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha önce Fatih Erbakan'ın Kürecik Radar Üssü ile ilgili iddialarını yalanlamıştı.

14 Mayıs 2023'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmaktan son anda vazgeçen Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı üyesi olarak 2023 seçimlerine girmiş ve Erdoğan'ı destekledikleri seçimde 5 vekil kazanmıştı. 2024 Yerel Seçimlerine ise ittifaksız giren YRP, AK Parti'den Yozgat ve Şanlıurfa ile birlikte birçok ilçeyi de almayı başarmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.