Osman Gökçek'ten CHP'ye mülakat çıkışı: ''Kendi akrabalarını atıyorlar''

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP'nin bazı belediyelerinde yaşanan atama süreçlerini eleştirdi ve bu atamaları "akraba kayırmacılığı" olarak nitelendirdi. Meclis'te düzenlediği basın toplantısında konuşan Gökçek, özellikle Bursa Büyükşehir Belediyesi'ndeki atamaları örnek göstererek, CHP'nin aile şirketi ortaklığı sistemini Türkiye'ye getirmek istediğini iddia etti.

Osman Gökçek'ten CHP'ye mülakat çıkışı: ''Kendi akrabalarını atıyorlar''
Yayınlanma:

Osman Gökçek, CHP'nin yıllarca mülakat sistemini eleştirdiğini ancak şimdi kendi içinde akraba atamaları yaptığını belirtti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in akrabalarını atadığına yönelik açıklamalarını hatırlatan Gökçek, bu durumun CHP'nin güvenilir olmadığını ortaya koyduğunu ifade etti.

CHP'nin yerel seçim sürecinde yaşanan bazı skandalları da hatırlatan Gökçek, CHP il başkanlıklarında ortaya çıkan belirsiz kaynaklı paraların belediye çantalarında taşındığını iddia etti. Gökçek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu konuda yaptığı açıklamaları eleştirerek, CHP'nin yönetim şeklinin kamuoyu tarafından görüldüğünü savundu.

Son olarak, Gökçek CHP'nin "lağım patlamış" ve "pisliklerin ortaya döküldüğü" bir durumda olduğunu iddia ederek, CHP'nin yönetimine ilişkin kamuoyu algısının olumsuz yönde etkilendiğini ifade etti.

Gökçek'in açıklamaları, CHP'nin iç işleyişi ve atama politikalarına dair tartışmaları yeniden gündeme getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.