Ankara BAL'da çok kalabalık oldu: Belediye başkanlarından kutlama!

Ankara, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) güçlenmeye devam ediyor. Son olarak Keçiören Belediyesi Bağlumspor BAL'a çıktı. Akyurt Belediyespor ise Süper Amatör Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Keçiören ve Akyurt Belediye Başkanları sosyal medya hesaplarından takımları kutladı.

Ankara BAL'da çok kalabalık oldu: Belediye başkanlarından kutlama!
Yayınlanma:

Başkent, BAL'a damga vurmaya niyetli. Keçiören Süper Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçirerek sezon sonunda BAL'e yükselme başarısı gösterdi. Akyurt Belediyespor spor ise 1. Amatör Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan resmi X hesabından yaptığı paylaşımla takımın BAL'a çıkmasını kutladı.

Özarslan, ''Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü Futbol takımımız Play-Off maçlarını başarıyla tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselmiştir'' diyerek müjdeyi verdi.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık da şampiyon olan Akyurt Belediyespor'u sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile kutladı. Ayık, şampiyonluk kutlamalarına katılarak büyük sevince ortak oldu.

Böylelikle BAL'de Ankara'dan toplamda 5 takım mücadeleye dahil oldu. Ankara T.K.İ, Sincan Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor takımlarının yanına önümüzdeki sezon Çubukspor ve Keçiören Belediyesi Bağlumspor da eklendi.

Ankara bu şampiyonluklarla beraber ilçe takımlarını liglerde yukarıya tırmandırmaya devam etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.