Avrupa kupalarında yarı final ilk maçları sonuçlandı: Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos finale çok yakın, El Kaabi hat-trick yaptı

UEFA Avrupa Ligi'nin heyecan dolu yarı final ilk maçları tamamlandı. İlk maçların ardından Alman temsilcisi B. Leverkusen ve Atalanta avantajı elde etti. Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk maçlarında da Fiorentina ve Olympiakos avantajlı skoru aldı.

Avrupa kupalarında yarı final ilk maçları sonuçlandı: Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos finale çok yakın, El Kaabi hat-trick yaptı
Yayınlanma:

Almanya'da şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen takımı, deplasmanda İtalya'nın güçlü temsilcisi Roma'yı 2-0 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. Leverkusen'in gollerini 28. dakikada Florian Wirtz ve 73. dakikada Robert Andrich kaydetti.

Diğer yarı final maçında ise Fransa'nın Olimpik Marsilya takımı, İtalya'nın başarılı ekibi Atalanta'yı konuk etti. Maçın ilk yarısında tempolu geçen mücadelede, Atalanta 11. dakikada Gianluca Scamacca'nın golüyle öne geçti. Ancak ev sahibi Olimpik Marsilya, 20. dakikada Chancel Mbemba'nın golüyle beraberliği yakalayarak mücadeleyi 1-1 sonlandırdı.

Yarı finalin rövanş karşılaşmaları 9 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Takımlar, finale yükselmek için birbirleriyle zorlu mücadelelere hazırlanıyor.

Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı final ilk maçlarında Fenerbahçe’yi eleyen Olympiakos, deplasmanda Aston Villa’yı 4-2 yendi. Yunan temsilcisinde eski Hataysporlu El Kaabi hat-trick yaparken diğer golü de Hezze attı. Diğer yarı final maçında ise İtalyan temsilcisi Fiorentina, Club Brugge’ü Sottil, Belotti ve N’Zola’nın golleriyle 3-2 geçti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.