Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde kader akşamları: Yarı finaller nefes kesecek!

Avrupa futbolunda nefesleri kesen mücadeleler devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam ve yarın yapılacak maçlarla finalistler belli olacak.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde kader akşamları: Yarı finaller nefes kesecek!
Yayınlanma:

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde iki heyecan dolu mücadele var. Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı, ilk maçta İtalya'nın Roma ekibini 2-0 mağlup ederek avantaj elde etmişti. Leverkusen rövanş maçında Roma'yı kendi sahasında ağırlayacak.

Diğer yarı finalde ise İtalya'nın Atalanta takımı, Fransa'nın Olimpik Marsilya ekibiyle 1-1 berabere kaldığı ilk maçın rövanşında karşılaşacak. İki maç da TSİ 22.00'de başlayacak ve Türkiye'de TV8,5 ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

leverkusen.jpg

UEFA Avrupa Ligi finali ise 22 Mayıs'ta İrlanda'nın başkenti Dublin'de gerçekleşecek.

KONFERANS LİGİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise yarı final heyecanı yaşanıyor. İtalya'nın Fiorentina takımı, Belçika'nın Club Brugge ekibiyle ilk maçta 3-2 galip gelmişti. Şimdi, rövanş maçında Brugge'e konuk olacaklar.

olympiakos.jpg Diğer yarı finalde ise Yunanistan'ın Olympiakos takımı, İngiltere'nin Aston Villa ekibiyle ilk maçta 4-2'lik bir galibiyet elde etmişti. Şimdi, evlerinde rakiplerini ağırlayacaklar. İki maç da büyük bir heyecanla bekleniyor. Karşılaşmalar EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak. Avrupa Konferans Ligi finali ise 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleşecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.