BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Polatlı Belediyespor şampiyon, Ankara T.K.İ ikincilik yarışında

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor ve Kırşehir GHS küme düşen iki takım olurken Polatlı Belediyespor da şampiyonluğunu ilan etti.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Polatlı Belediyespor şampiyon, Ankara T.K.İ ikincilik yarışında
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

ŞAMPİYON 1926 POLATLI BELEDİYESPOR

Sezonun en iyi takımı 1926 Polatlı Belediyespor geçen hafta ertelediği şampiyonluğu Geredespor’u yenerek ilan etti. Geredespor karşısında 17. dakikada Mahsum Kara ile öne geçen Başkent temsilcisi maçı bu skorla kazanmayı başardı ve bitime 1 hafta kala 58 puanla şampiyonluğunu garantiledi. 1926 Polatlı Belediyespor gelecek sezon TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Şampiyon 1926 Polatlı Belediyespor, BAL’da son maçını Çilimli Belediyespor deplasmanında oynayacak.

ANKARA T.K.İ, ESKİŞEHİRSPOR’U KONUK EDECEK!

Bir diğer Ankara takımı Ankara T.K.İ ise ligin en formda takımı olarak çıktığı maçta ikincilik mücadelesi veren Alaplı Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü. 86’da Hacı Mustafa Karabulut’un kırmızı kartıyla 1-0 gerideyken bir de 10 kişi kalan Ankara T.K.İ 90+1’de Cemal Deliktaş’ın golüyle 1 puanı kurtardı ve olası bir Play-off şansı ihtimali olan ikincilik için iddiasını sürdürdü. Ankara T.K.İ bu beraberlikle 7 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. Ankara T.K.İ 51 puanla dördüncü sırada ve son hafta 52 puanlı Eskişehirspor’u konuk edecek. İkincilik iddiası süren bir diğer takım olan Alaplı Belediyespor ise Ankara T.K.İ karşısında aldığı beraberlik sonrası 52 puanla averajla ikinci sırada. Zonguldak temsilcisi ligde son maçında 14 puanlı Eskişehir Demirspor’a konuk olacak.

SİNCAN BELEDİYESPOR ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Bölgesel Amatör Lig’de bir diğer Ankara temsilcisi ise Sincan Belediyespor ise son haftalarda yüksek formunu sürdürüyor. Son 3 maçını kazanan Sincan temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor deplasmanında da galibiyet aldı ve seriyi 4 maça çıkardı. Maçı 2-1 kazanan Sincan’a 3 puanı getiren golleri Canberk Özçakır ve Osman Talha Kotaran kaydetti. Takımın en golcü iki isminden Canberk 13., Osman Talha ise 9. golünü kaybetti.

Bu sezon istikrarlı sonuç almakta zorlanan Gölbaşı Belediyespor ise 5-2’lik Ankara T.K.İ mağlubiyeti sonrası Eskişehir Demirspor’u 7-1 yendi. Gölbaşı temsilcisinde golleri Oktay Yüksel (2) Muzaffer Kılıç, Mert Murat Sönmez, Serhat Mermer, Kaan İlker Görmez ve Burak Ağaoğlu kaydetti. Gölbaşı bu hafta Kozlu Belediyespor maçında hükmen 3 puan kazanacak. Gölbaşı Belediyespor ise 7-1’lik Eskişehir Demirspor galibiyetinin ardından Kozlu Belediyespor’a karşı 3-0 hükmen kazandı ve 36 puanla 10. sıraya çıktı. Gölbaşı Belediyespor son hafta 11 puanlı Yunusemrespor’a konuk olacak.

Bitime 1 hafta kala ligde oluşan puan durumu şöyle.

a.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.