Emre Belözoğlu’ndan Beşiktaş maçı sonrası açıklama: “Mağlubiyeti bir oyuncu üzerine hiçbir zaman yüklemem”

MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçın ardından takımının performansının karşılığını alamadığını belirtti.

Emre Belözoğlu’ndan Beşiktaş maçı sonrası açıklama: “Mağlubiyeti bir oyuncu üzerine hiçbir zaman yüklemem”
Yayınlanma:

Tüpraş Stadı'ndaki maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, takımının üzgün olduğunu ifade etti.

Ligde kalmak için mücadele edeceklerini söyleyen Belözoğlu, takımının finale kalamadığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Takımının ligde kalması gerektiğini vurgulayan teknik adam, oyuncularının bu hedefe odaklanması gerektiğini belirtti ve Beşiktaş'ı tebrik etti.

Finali hak etmelerine rağmen sonuca ulaşamamanın hayal kırıklığını dile getiren Belözoğlu, sezonun bitmesini sabırsızlıkla beklediğini ve oyuncularının performansını artırmak için çaba harcadığını ifade etti.

Beşiktaş'ın orta saha gücünü vurgulayan Belözoğlu, takımının oyun kurulumunu geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. Belözoğlu, “Merkezde bazen doğaçlama oyuncuların kendi tercihi olabiliyor. Bu da benim sorumluluğum. Bir mağlubiyeti bir oyuncu üzerine hiçbir zaman yüklemem." dedi.

Ankaragücü futbolcusu Atakan Çankaya da maç sonu eleştirilere cevap vererek, Beşiktaş'a karşı oynamanın zorluklarına dikkat çekti. Uzun süredir Süper Lig'de mücadele ettiğini belirten Çankaya, kendisine yapılan küfürlerin ahlak dışı olduğunu ifade etti. Ancak gelecek maçlara odaklanarak ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.