Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Final-Four'da: Beşinci maç uzatma periyodunda Fenerbahçe Beko'nun

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Playoff turunda Monaco Basket karşısında sezonun belki de en kritik maçına çıktı. İtalya'da oynanan beşinci maç, Final-Four için nefesleri kesti. Maçın kazananını uzatma periyodu belirledi. Fenerbahçe Beko 80-79 ile Fİnal-Four'a kalmaya hak kazandı.

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Final-Four'da: Beşinci maç uzatma periyodunda Fenerbahçe Beko'nun
Yayınlanma:

Maçın ilk çeyreğinde iki takım da oldukça sert bir savunma sergilerken, Monaco'nun 15-13'lük üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte ise hem Fenerbahçe hem de Monaco daha etkili hücum etti. Ancak ev sahibi ekip, soyunma odasına 5 sayı farkla 40-35 önde gitti.

İkinci yarıda Fenerbahçe Beko daha etkili bir performans sergiledi. Sarı lacivertliler, rakibini sadece 15 sayıda tutarak dördüncü çeyreğe 56-55 önde girdi. Son çeyrekte ise özellikle üçlüklerle canlanan Fenerbahçe, son dakikalarda rakibine kolay sayı fırsatları vererek maçın son 44 saniyesine 70-70 eşitlikle girildi. Karşılıklı hücumlar boş geçildi ve normal süresi 70-70 sona eren mücadele, uzatmalara kaldı.

Uzatma dakikalarını Monaco önde götürse de son anlarda öne geçen Fenerbahçe Beko, maçı 80-79 kazandı ve Final-Four’a yükseldi. Final-Four’da rakip Ergin Ataman’ın Panathinaikos'u.

Fenerbahçe Beko'da S. Wilbekin 14 sayı 4 ribaunt, N. Calathes 14 sayı 6 ribaunt 4 asist ile oynadı. Fenerbahçe ayrıca Euroleague'de beşinci maçı kazanan ilk deplasman takımı ünvanını da aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.