Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu

70.Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, Volkswagen Arena'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
Yayınlanma:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanı sıra federasyon başkanları, milli sporcular ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik, Türk sporunun zirvesindeki isimleri onurlandırdı.

Bakan Bak, törende yaptığı konuşmada, 70 yıl boyunca süregelen bu büyük geleneğin önemine vurgu yaparak, sporcunun ve sporun birleştirici gücünü vurguladı. Türkiye'nin sporda gösterdiği yükselişi ve başarıları takdirle karşıladığını belirterek, Türkiye'nin spordaki bu yükselişinin uzun yıllar devam edeceğine inandığını ifade etti.

Ödül töreninde, sporda başarılarıyla öne çıkan isimler de unutulmadı. Gillette Yılın Futbolcusu ödülü Mauro Icardi'ye, Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu ödülü Buse Naz Çakıroğlu'na, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ödülü Arda Güler'e, Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı ödülü Golbol Kadın Milli Takımı'na, Yılın Antrenörü ödülü Daniele Santarelli'ye, Yılın Takımı ödülü A Milli Kadın Voleybol Takımı'na, ve Yılın Sporcusu ödülü Melissa Vargas'a layık görüldü.

Ariel ile Sporda Yılın En Temiz Hareketi Ödülü Necla Güngör Kıragası'na, Namık Sevik Ödülü Gürcan Bilgiç'e, Milka Yılın Kayak Sporcusu Ödülü Rıfat Hamza Taş'a, Adel/Faber-Castell Yılın İz Bırakan Sporcusu Ödülü Aysu Türkoğlu'na, Altınyıldız Classics Ödülü Semih Kılıçsoy'a, 7Days EuroLeague Ödülü Fenerbahçe Basketbol Takımı'na, ve Erdoğan Demirören Büyük Ödülü Türkiye Bisiklet Federasyonu'na takdim edildi.

Tören, Türk sporunun zirvesini temsil eden isimlerin bir araya gelerek başarıları kutladığı ve geleceğe umutla baktığı anlamlı bir etkinlik oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.