Mauro Icardi: Yaptıklarımızdan gurur duyuyorum

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig'de şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Mauro Icardi: Yaptıklarımızdan gurur duyuyorum
Yayınlanma:

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için Volkswagen Arena'da düzenlenen törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Icardi, ödülün sahibi olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

31 yaşındaki santrfor, geçen sezon şampiyon olduklarını ve harika bir sezon geçirdiklerini belirterek, bu sezon da şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade etti. Ligde kalan üç haftanın önemine vurgu yaparak, her maçın ayrı bir öneme sahip olduğunu ve adım adım ilerlemeleri gerektiğini söyledi. Mauro Icardi, VavaCars Fatih Karagümrük maçını kazanarak Fenerbahçe derbisine odaklanacaklarını belirtti.

Türkiye'de iki sezondur kariyerini sürdürdüğü için çocukların kendisini örnek almasıyla ilgili soruya cevap veren Icardi, futbolun herkesin ruhunu harekete geçiren bir etkinlik olduğunu ve sahada yaptıklarıyla çocuklara örnek olmanın önemli olduğunu ifade etti. Kendisinin ve diğer futbolcuların başarılarıyla çocukların hayallerinin büyüdüğünü ve onların da büyük başarılara imza atacağını umduğunu dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.