TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir?

Türk futbolunda önemli bir isim olan Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yardımcı'nın adaylık açıklaması üzerine kişisel hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir?
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonuna aday olan Servet Yardımcı'nın hayat hikayesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

SERVET YARDIMCI KİMDİR?

26 Aralık 1957'de Rize'de doğan Yardımcı, futbol kariyerine amatör olarak başladı ve daha sonra Çaykur Rizespor'da yöneticilik yaptı.

Londra Metropolitan Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Yardımcı, 2008 yılında Hasan Doğan'ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na girdi. Bu süreçte çeşitli dönemlerde başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu.

Servet Yardımcı, futbol yönetimi dışında da etkili bir kariyere sahip. 40 yıldır armatörlük ve tersanecilik alanında çalışan Yardımcı, aile şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte. Ayrıca, 7 yıldır UEFA İcra Kurulu Üyeliği yapmaktadır ve Türk futbolunun uluslararası alandaki temsilini güçlendiriyor.

Başkan adaylığını açıklayan Servet Yardımcı, Türk futbolunun içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkabilmesi için TFF Başkanlığına talip olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.