Transfer sezonu başlamadan ilk yalanlama geldi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Türkiye Kupası'nda finale çıktıkları Ankaragücü maçının ardından transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Transfer sezonu başlamadan ilk yalanlama geldi
Yayınlanma:

Maç sonrası basına konuşan Uçar, gelecek sezonun planlamalarına başladıklarını belirterek, "Bugünkü maç çok kritikti. Bu maçtan sonra gelecek sezonun planlamasını yapmak zorundayız. Listemizde birçok isim var ancak hocamız henüz belli değil. Başkanın çabaları devam ediyor. Hoca konusunda 23'e kadar bir açıklama yapmamamız gerektiği tebliğ edildi. Buna uyacağız. Futbolcu transferleriyle ilgili çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Arjantinli yıldız futbolcu Angel Di Maria ile ilgili sorular üzerine ise Uçar, "Di Maria, Samet Aybaba'nın hazırladığı listede yok. Gelecek hocanın listesinde olur mu bilmiyorum. Ancak bu, olmayacak anlamına gelmez. Seneye hedefe oynayacak bir takım kurmak istiyoruz. Bu oyuncular nokta transfer olarak düşünülebilir" şeklinde konuştu.

Final için mutlu olduklarını ifade eden Uçar, taraftarlara teşekkür ederek, "Maç öncesi çağrımıza ciddi şekilde yanıt verdiler. Beşiktaşlıların kötü gün taraftarı olduğunu gösterdiler. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Önce taraftara, sonra emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Muçi devre arasında yapılan bir transferdi ve adaptasyonu hızlı oldu. Bugün solda başladı, ortada devam etti. Yetenekli bir oyuncu. Önümüzdeki sezon büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz, kendisinden memnunuz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.