UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Liginde çeyrek final akşamı: İşte Avrupa sahnesinde günün programı! | Fenerbahçe tur için evinde!

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Liginde nefes kesen çeyrek final rövanş maçları bu akşam oynanacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 2 ve 3 numaralı organizasyonlarında yarı finalistlerin belirleneceği heyecan dolu karşılaşmalarda, adlarını yarı finale yazdıran takımlar belli oluyor.

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Liginde çeyrek final akşamı: İşte Avrupa sahnesinde günün programı! | Fenerbahçe tur için evinde!
Yayınlanma:

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

UEFA organizasyonlarında çeyrek final maçları oynanamaya devam ediyor. Şampiyonlar Liginde çeyrek final etabının tamamlanmasının ardından sıra Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ne geldi.

Avrupa futbolunun prestijli sahnesinde bu akşam futbola doyuracak maçlar var. Bu maçlardan en önemlisi ise temsilcimiz Fenerbahçe'nin İstanbul'da Olympiakos'u ağırlayacağı maç olacak.

UEFA Avrupa Konferans Liginde Fenerbahçe, zorlu turun ilk maçında 3-2 mağlup olduğu Yunanistan'ın güçlü takımlarından Olympiakos'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda gerçekleşecek kritik karşılaşma, bu akşam saat 22.00'de başlayacak ve futbolseverler TV8'den canlı olarak izleyebilecekler.

Çeyrek final rövanş maçlarının programı şu şekilde:

  • 19.45'te, Fransa'dan Lille , İngiltere'nin Aston Villa takımını konuk edecek. İlk maçı 2-1 kaybeden Lille, ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmeye çalışacak.

  • Aynı saatte, İtalyan Fiorentina, Çekya'nın Viktoria Plzen takımını ağırlayacak. İlk maçta gol olmayan beraberlikle sonuçlanan mücadelede, ev sahibi Fiorentina galibiyet arayacak.

  • 22.00'de, Yunan temsilci PAOK, Belçikalı Club Brugge'u ağırlayacak. İlk maçı 1-0 kaybeden PAOK, taraftarının desteğiyle avantaj elde etmeye çalışacak.

  • Aynı saatte, Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Olympiakos'u konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 3-2 kaybeden Fenerbahçe, kendi sahasında turu geçmek için mücadele edecek.

konferance.jpg

UEFA AVRUPA LİGİ

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları da bu oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 2 numaralı organizasyonunda yarı finalistlerin belirleneceği mücadeleler, futbolseverler için büyük heyecan yaratıyor.

Tamamı TSİ 22.00'de başlayacak olan maçların programı şu şekilde:

Roma (İtalya) ile Milan (İtalya) arasında gerçekleşecek olan mücadelede Roma, ilk maçı 1-0 kazanmanın avantajıyla sahaya çıkacak ve turu geçmek için mücadele edecek.

Atalanta (İtalya) evinde Liverpool (İngiltere) takımını konuk edecek. İlk maçı 3-0 kazanan Atalanta, bu avantajı kullanarak yarı finale yükselmek için mücadele edecek.

West Ham United (İngiltere) ile Bayer Leverkusen (Almanya) arasında oynanacak karşılaşmada, West Ham United ilk maçı 2-0 kaybettikten sonra turu geçmek için zorlu bir mücadele verecek.

Olimpik Marsilya (Fransa) ile Benfica (Portekiz) arasındaki maçta ise ilk maçı 2-1 kaybeden Olimpik Marsilya, kendi sahasında turu geçmek için mücadele edecek.

Bu kritik karşılaşmaların ardından yarı final müsabakaları, 2 ve 9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Avrupa Ligi'nin final heyecanı ise 22 Mayıs'ta İrlanda'daki Dublin Arena'da yaşanacak. Futbol tutkunları, bu önemli müsabakaları heyecanla bekliyor.

uefa.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.