Uğurcan Çakır: İnşallah finalde Beşiktaş'tan kupayı almak istiyoruz

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, finale kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz" dedi.

Uğurcan Çakır: İnşallah finalde Beşiktaş'tan kupayı almak istiyoruz
Yayınlanma:

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını ancak 1-0 önde olduklarını ifade eden Çakır, ikinci yarıda gelen gollerle net bir skorla galip geldiklerini dile getirdi. Sezonun genelinde hedeflerden uzak kaldıklarını ancak finale yükselmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Beşiktaş ile oynayacakları final maçında kupayı kazanmak istediklerini vurgulayan Çakır, kupayı alırlarsa Trabzonspor tarihinde 10. kez kazanacaklarını, son kazanışlarının 2019 yılında olduğunu hatırlattı. Kendisinin ve Hüseyin Türkmen'in 2019'daki kupadan sonra takımda kaldığını ve Abdullah Avcı'nın henüz Türkiye Kupası'nı kazanmadığını belirtti.

Futbolda inişlerin ve çıkışların her zaman olduğunu söyleyen Çakır, Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman verdiğini ifade etti. Taraftara teşekkür ederek, iç sahada taraftarın olmamasının konsantrasyonu etkilediğini ancak bugün taraftarın yanlarında olduğunu ve bu durumun kendilerini motive ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.