Kurbanlık neden Aybimaş'tan alınır?

AYBİMAŞ İslami usullere uygun kurbanlık satışlarına başladı. AYBİMAŞ'ta Küçükbaş kurbanlıklar 14,995₺ 20-22 kg kemikli – Büyükbaş kurbanlıklar 17,495₺ kemikli 25-28 kg olarak satışa sunuldu.

Kurbanlık neden Aybimaş'tan alınır?
Yayınlanma:

1- Kurbanlıklar Özenle Seçilir %100 yerli besi kurbanlıklar Kırıkkale ve kırşehir bölgesi çiftliklerde yetiştirilmiş hayvanlar seçilir, uzmanlar ve veteriner hekimlerin kontrolünde. Kurbanlık vasfı taşıyan, büyükbaş kurbanlığınız için 2 yaşından büyük hayvanlar, küçükbaş kurbanlıklar için ise 1 yaşından büyük hayvanlar aybimaş tarafından satışa sunulur.

2- Uzman Kontrolünde uzman ekipçe entegre kesimhanede Kesim Yapılır
%100 yerli besi kurbanlıklar, aybimaş bünyesindeki uzman görevliller kontrolü ve gözetimi altında kesilir.

Bu sayede hayvanlardan insanlara geçebilen tüberküloz, şarbon, brusella gibi bakteriyel viral ve paraziter hastalıklardan korunursunuz.

Kurbanlık koli sevkiyatı soğuk zinciri kırılmadan köpük kolilerde ve soğutuculu araçlarla sipariş verilen marketlere teslim edilir. Kurbanlıklar sofranıza ulaşıncaya kadar her aşamada halk sağlığı ve gıda güvenliği esas alınır.

Din görevlisi eşliğinde kurbanlık kesimine bayramın 1. günü bayram namazından sonra başlanıp, aynı gün bitirilir. Sizlere de 2. gün seçtiginiz saat aralığında teslim edilir.

whatsapp-image-2024-05-02-at-16-52-06.jpeg

whatsapp-image-2024-05-02-at-16-52-07.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.