Dondurma altınla yarışıyor

Havaların erken ısınmasıyla birlikte dondurma sezonu da açıldı. Ancak bütün gıda ürünlerinde olduğu gibi dondurma fiyatı da bir önceki yıla göre yüzde yüz elli arttı.

Dondurma altınla yarışıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara’nın ilk büyük parkı olan Gençlik Parkı, Ankaralılar için keyifli bir dinlenme ve eğlence alanı oluşturuyor. Geniş yeşil alanları, ulaşımının kolay olması, yürüyüş yolları, spor tesisleri ve çeşitli eğlence seçenekleriyle Ankaralıların gözde merkezlerinden biri olan park havaların ısınmasıyla sezonu kalabalık karşıladı. Parkın her köşesinde görebileceğimiz dövme dondurmacıları ise parkın simgelerinden birini oluşturuyor.

adsiz-tasarim-91.jpg

GEÇEN YILA GÖRE FİYAT FARKI ÇOK

Parkın simgesi dövme dondurmacılar sezonu zamlı açtı. Geçen yıl topu 10 TL olan dövme dondurma bu sene 25 TL'den satışa sunuldu. Fiyat artışının temel ürünlere gelen zamdan kaynaklandığını anlatan dondurmacılar, ”Şeker, süt krema fiyatlarıyla orantılı olarak bizim maliyetlerimiz de arttı. Zam yapmaktan biz de mutlu değiliz. Ama başka çaremiz yok” dediler.

Parkın bir başka simgelerinden biri olan Luna Park’taki etkinliklere giriş fiyatları da arttı. Gençlik Parkı'nda 13:00-23:00 saatleri arasında faaliyet gösteren Luna Park’ta bileti ücretleri de kişi başı 69 TL ile zamlı fiyatlarla sezona başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.