1. Uluslararası Keçiören Türk Dünyası Şöleni başlıyor!

28 Temmuz Pazar günü, saat 18:00’de Lavanta ve Gül Bahçesi’nde, 1. Uluslararası Keçiören Türk Dünyası Şöleni düzenlenecek. Etkinlik, Türk dünyasının kültürel çeşitliliğini ve zenginliğini kutlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

1. Uluslararası Keçiören Türk Dünyası Şöleni başlıyor!
Yayınlanma:

DERLEME : ÖMERCAN ÖZMEN

Şölen, Keçiören Belediyesi tarafından organize ediliyor ve bu özel etkinlikte, çeşitli kültürel gösteriler, konserler ve sergiler yer alacak. Tüm vatandaşlarımızın davetli olduğu bu anlamlı gün, aynı zamanda Türk kültürlerinin birleşmesine ve paylaşılmasına olanak tanıyacak.

KEYİFLİ VE ÖĞRETİCİ DENEYİM

Tüm halkın katılımına açık olan etkinlik, hem Keçiören halkı hem de çevre bölgelerden gelen ziyaretçiler için keyifli ve öğretici bir deneyim sunacak. Şölen, kültürel bağları güçlendirmek ve Türk dünyasının ortak değerlerini kutlamak için mükemmel bir fırsat olacak.

TÜM KEÇİÖRENLİLER DAVETLİDİR

Keçiören Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan paylaşımda “Uluslararası Keçiören Türk Dünyası için; Keçiörenimizin eşsiz güzelliği Lavanta ve Gül Bahçesi’nde hazırlıklarımız devam ediyor. Tüm halkımızı davetli olduğu etkinliğimize katılımlarınızı bekleriz” açıklamalarında bulundu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.