15 Temmuz Gazisi: Unutmadık, unutturmayacağız

Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki ‘Milletin Zaferi Buluşması’nda stant açan 15 Temmuz Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Başkanı Yaşar Gücenmez, "Derneğimizin amacı 15 Temmuz'u unutmamak, unutturmamaktır." dedi.

15 Temmuz Gazisi: Unutmadık, unutturmayacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

FETÖ'nün darbe girişiminin akamete uğratılmasının 8. yıl dönümü, ‘Milletin Zaferi Buluşması’ temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde anıldı.

Beştepe'deki programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birçok siyasi isim ve binlerce kişi katıldı.

"15 TEMMUZ UNUTTURULMAMALI"

15 Temmuz Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Başkanı Yaşar Gücenmez, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı konuşmada, "Derneğimiz 2018 yılında kurulmuştur. Derneğimizin amacı 15 Temmuz'u unutmamak, unutturmamaktır. Yaklaşık 30 bin öğrenciye, 10 ilde, 15 Temmuz'u anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

untitled-1-003.jpg

15 Temmuz'da Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünde ayağından G3 mermisiyle yaralanan Gücenmez, "15 Temmuz unutturulmamalı. 15 Temmuz daha bitmiş değil. FETÖ'cülerle mücadele hâlâ devam ediyor. 2 bin 196 gazimiz var. 15 Temmuz'daki bu hainliği bugün biz unutursak yarın bu hainlikle tekrar yüz yüze gelebiliriz. Bu yüzden, gençlerimize bugünün anlam ve önemini aktarmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.