15 Temmuz şehitleri Hacı Bayram'da dualarla anıldı!

Ankara Hacı Bayram Veli Camii avlusu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde dolup taştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Hayrat Yardım Vakfı lokma, şeker ve aşure dağıttı. Alana toplanan yüzlerce vatandaş, şehitleri dualarla andı.

15 Temmuz şehitleri Hacı Bayram'da dualarla anıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara Hacı Bayram Veli Camii avlusu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde dolup taştı. Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Hayrat Yardım Vakfının birlikte organize ettiği programda lokmalar döküldü, aşureler ve şekerler dağıtıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okuttu. Cami avlusuna toplanan katılımcılar, şehitlerimizin manevi huzuruna dua ederek anma törenine katkıda bulundu.

eller3.jpg

CAMİİ AVLUSUNDA HERKES KENETLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, 15 Temmuz şehitleri için lokma döküldü. Vakıflar Genel Müdürlüğü ise şeker dağıtımı gerçekleştirerek katılımcılara tatlı ikram etti. Hayrat Yardım Vakfı ise şehitlerimizin ruhu için aşure dağıtımı yaptı. Vatandaşlar, bugünde şehitleri anmak için dualarını iletmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

eller.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.