15 Temmuz şehitleri Karşıyaka Mezarlığı'nda anıldı!

Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma törenine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katıldı. Karşıyaka Mezarlığı'ndaki 15 Temmuz Şehitliği'nde gerçekleştirilen törende, birçok önemli isim de hazır bulundu.

15 Temmuz şehitleri Karşıyaka Mezarlığı'nda anıldı!
Yayınlanma:

Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcıları Zafer Tarıkdaroğlu ve Sevim Sayım Madak, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç, siyasi parti temsilcileri ve askeri yetkililer katıldı. Ayrıca, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler de törende yer aldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşların kabirlerine karanfil bıraktı ve şehit aileleri ile sohbet etti.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından, tören Polis Şehitliği'nde devam etti. Burada da şehitler için dualar edildi ve şehit polislerin kabirlerine karanfiller bırakıldı. Yılmaz ve Yerlikaya, şehit yakınlarıyla yakından ilgilendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.