16 Haziran 2023 güncel Ankara hava durumu! Ankara'da hava bugün nasıl?

16 Haziran 2023 güncel Ankara hava durumu! Ankara'da hava bugün nasıl? Ankara'da bugün yağmur yağacak mı? Ankara'da hava kaç derece, yağışlı mı? 16 Haziran Cuma 2023 güncel Ankara hava durumu...

16 Haziran 2023 güncel Ankara hava durumu! Ankara'da hava bugün nasıl?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, Ankara'da 16 Haziran 2023 tarihinde hava koşulları aşağıdaki gibi olacak:

  • En düşük hava sıcaklığı 15 derece olarak ölçülürken, en yüksek hava sıcaklığı gün içinde 29 dereceye çıkacak.

  • Nem oranları ise en düşük yüzde 34 ve en yüksek yüzde 76 seviyelerinde olacak.

  • Rüzgarın hızı Güneybatı yönünden 10 km/s hızında esecek.

ANKARA'DA SAATLİK HAVA TAHMİNİ

16-haziran-hava-durumu.png

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

16 Haziran Cuma'dan başlayarak Ankara hava durumu şu şekilde olacak: 17 Haziran Cuma, 18 Haziran Pazar, 19 Haziran Pazartesi ve 20 Haziran Salı tarihlerinde Ankara'da hava koşulları değişiklik gösterebilir. Günlük hava raporlarını takip etmek önemlidir.

16-hazirsn.png

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Son Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmelerine göre; Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkisi altında olacağı öngörülüyor. Marmara'nın güney ve batısı, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, K.Maraş'ın batısı, Adana'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların genellikle kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2-4 derece artış göstermesi beklenirken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Rüzgarlar genellikle kuzeyden esecek, Akdeniz kıyıları ve doğu kesimlerde ise güney yönlerden hafif ve yer yer orta kuvvette olacak. Yağış alan bölgelerde yağış anında kuvvetli rüzgarlar esebilir. Meteorolojik raporları takip etmek, hava koşullarına karşı dikkatli olmak önemlidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.