375 bin lira bıçak parası veren hasta hem ayağını hem de parasını kaybetti

Ankara'da kurye olan Yusuf Çağlar, geçirdiği trafik kazasının ardından sağ bacağında enfeksiyon oluşmasıyla mücadele ederken, yaşadığı tıbbi müdahale sürecinde hekim hatası iddiasıyla gündeme geldi.

375 bin lira bıçak parası veren hasta hem ayağını hem de parasını kaybetti
Yayınlanma:

Ankara'da kurye olan Yusuf Çağlar, kazanın ardından COVID-19 testi pozitif çıkması ve enfeksiyonla başa çıkılamaması sonucu bacağının kesilmesine onay verdiğini belirtti.

Hastanede 8 aylık süreç boyunca iyileşme kaydedemeyen Çağlar, farklı hastanelerde sağlık arayışına girdi. Özel bir kliniği bulunan ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalışan bir doktorla anlaşan Çağlar, 375 bin lira karşılığında bacağının kurtarılacağı sözüyle ameliyat masasına yattı. Ancak ameliyat sonrasında bacağı kesilen Çağlar, ilk muayene olduğu hastane ve ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. S.N.N hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Çağlar'ın avukatı Enes Akkaya, müvekkilinin ameliyat parasını zor toparlayabildiğini belirterek, yaşanan sürecin mantık kurallarıyla açıklanamayacak bir şekilde ilerlediğini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.