48. Hitit Rallisi Ankara'da gerçekleşecek: Etkinlik takvimi heyecan verici

48. Hitit Rallisi, 27-28 Temmuz tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'ndan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre, 3 yıl aradan sonra Ankara Otomobil Spor Kulübü (ANOK) tarafından düzenlenen bu prestijli etkinlik, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi, Kahramankazan Belediyesi, Orange Fox, Petlas ve ANGİAD'ın katkılarıyla gerçekleştirilecek.

48. Hitit Rallisi Ankara'da gerçekleşecek: Etkinlik takvimi heyecan verici
Yayınlanma:

Ralli, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30'da Keçiören Belediyesi önünden başlayacak olan start seremonisi ile resmen başlayacak. Aynı gün saat 19.30'da Ankapark'ta gerçekleştirilecek seyirci etabı ile devam edecek. Bu etap, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

YARIŞ GÜZERGAHI VE ETAPLAR

28 Temmuz Pazar günü ise ekipler, Keçiören, Çubuk, Kahramankazan ve Yenimahalle ilçelerinden geçen toplam 79,75 kilometre uzunluğundaki 7 etabı tamamlayacaklar. Yarış, saat 17.00'de Crowne Plaza Ankara'daki finiş podyumunda sona erecek.

KATILIMCILAR VE DESTEKÇİLER

Bu yılki Hitit Rallisi, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen yarışmacıları ağırlayacak. Organizasyon, otomobil sporları tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yarışa katkı sağlayan belediyeler ve sponsorlar, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Etkinlik Takvimi

- 27 Temmuz Cumartesi:
- 18.30: Start Seremonisi (Keçiören Belediyesi önü)
- 19.30: Seyirci Etabı (Ankapark)

- 28 Temmuz Pazar:
- Ekiplerin Yarış Güzergahı: Keçiören, Çubuk, Kahramankazan ve Yenimahalle
- 17.00: Finiş Podyumu (Crowne Plaza Ankara)

48. Hitit Rallisi, otomobil sporları severler için heyecan verici anlara sahne olacak. Yarış boyunca çeşitli etkinlikler ve gösteriler de düzenlenecek. Tüm spor tutkunları bu büyük organizasyona davetlidir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.