7 Eylül 2023 Ankara'da hava nasıl? 7 Eylül 2023 Ankara'da hava yağışlı mı? Bugün güneşli mi? Ankara havanın durumu

Ankara'da bugünkü hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Ankara’da ağustos ayının son haftasında sıcaklar artacak mı? Ankara’yı yeni haftada nasıl bir hava bekliyor merak konusu… Ankara'nın havası nasıl?

7 Eylül 2023 Ankara'da hava nasıl? 7 Eylül 2023 Ankara'da hava yağışlı mı? Bugün güneşli mi? Ankara havanın durumu
Yayınlanma:

7 Eylül Perşembe Ankara'da hava nasıl? İşte güncel Ankara hava raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da 7 Eylül Perşembe günü hava durumu şu şekilde:

1-001.jpg

ANKARA HAVA DURUMU

HAVA SICAKLIĞI: Ankara’da en düşük sıcaklığın 17, en yüksek sıcaklığın 30 derece olması bekleniyor.
NEM: En düşük nem oranı %37, en yükseği ise %94 olacak
RÜZGAR: Genel itibariyle kuzeydoğudan yavaş, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

2.jpg

7 Eylül 2023 Perşembe, Ankara'da hava nasıl? Perşembe günü Ankara'da hava kaç derece? 7 Eylül 2023 Perşembe, Ankara’ya yağmur yağacak mı? 7 Eylül 2023 Perşembe, 8 Eylül 2023 Cuma, 9 Eylül Cumartesi, 10 Eylül Pazar,11 Eylül Cumartesi günleri Ankara’da hava nasıl olacak? Güncel 5 günlük hava durumu…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop ve Artvin çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Uşak, Kütahya, Rize ve Artvin çevreleri ile Manisa’nın doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Uşak, Kütahya, Rize ve Artvin çevreleri ile Manisa’nın doğusunda yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.