ABB Başkanı Mansur Yavaş, Gençlik Parkı'nda öğrencilerle bir araya geldi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı'nda düzenlenen 'Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri' etkinliğine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Gençlik Parkı'nda öğrencilerle bir araya geldi!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı'nda düzenlenen 'Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri' etkinliği büyük bir ilgiyle devam ediyor. Bu yıl "Kariyer Doğru Tercihle Gelecek" sloganıyla üçüncüsü düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, üniversite adayı öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinliğe, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katıldı. Yavaş, öğrenci ve üniversite görevlileriyle samimi sohbetler gerçekleştirerek, gençlerin geleceğe dair hedefleri ve tercihleri hakkında bilgi aldı.

untitled-1-007.jpg

GENÇLİK PARKI'NDA BÜYÜK İLGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, dün itibarıyla Gençlik Parkı Opera Girişi'nde başladı. Öğrenciler ve aileleri, çeşitli faaliyetler ve bilgilendirme fırsatlarıyla dolu bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Dün başlayan etkinlikte, bugüne kadar binin üzerinde öğrenci katılım gösterdi.

BİLGİLENDİRME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Etkinlik süresince öğrencilere ve ailelerine üniversite tercihlerine dair bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri sunuldu. Üniversite görevlileri, stantlarda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, eğitim programları ve kampüs imkanları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Dünden bu yana binin üzerinde öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik, bugün saat 18:00'e kadar devam edecek. Üniversite adayları, tercih edecekleri bölümler ve üniversiteler hakkında detaylı bilgi alarak, kariyer planlamalarını yapma fırsatı buluyorlar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.