ABB Başkanı Mansur Yavaş Ostim İstişare Toplantısına katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı Ostim İstişare Toplantısında yaptığı projelerden bahsederek, önemli açıklamalarda bulundu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ostim İstişare Toplantısına katıldı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ostim İstişare Toplantısında belediye başkan adaylarına seslendi.

''ÖNCE İŞİNİZİ YAPIN''

ABB Başkanı Yavaş: ''Biz seçildiğimiz günden itibaren adil, hakkaniyetli, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapan, sadece ve sadece işe odaklanarak hiç bir polemiğe girmeden Ankara halkı ne istiyorsa o talep doğrultusunda çalışmaya gayret ettik ve edeceğiz. Çılgın projemiz falan yok. Lütfen kim gelirse gelsin çılgın proje yapmayın deyin. Önce işinizi yapın.'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Türkiye'nin bu projelerden yorulduğunu dile getiren Yavaş: ''Ben bunu yalnızca Ankara için söylemiyorum. Türkiye'nin her yerinde her belediye başkanı böyle bir projeyle ortaya çıkıyor. Fizibilitesi yok, araştırması yok, aciliyet, öncelik var mıdır, yok mudur, sadece görünsün bunu bu yaptı desin diye yapıyorlar ama öncelikle belediye başkanları kendi işini yapmalı.'' diye konuştu.

''EMANETE İHANET OLMAZ''

Su ve ulaşımın belediyenin asli görevleri olduğunu vurgulayan Yavaş, Halk otobüslerine de destek verdiklerini söyleyerek, 65 yaş üstü vatandaşların ve şehit ailelerinin ücretsiz ve indirimli taşındığını ifade etti.

Kendisinin ne yaptığını sorgulayanların çabuk unuttuğunu belirten Yavaş, 17 adet köprü yaptığını ve bunlardan en önemlisinin İstasyon Caddesi olduğunu açıkladı. Hem Sincan hem de Etimesgut'un trafiğinin rahatladığını söyledi.

Açılışlara harcanan paranın da gereksiz olduğunu aktaran Yavaş: ''Halkın parasını boşa harcamayın. Kendi cebinizden harcayamadığınız parayı hiç bir yere harcayamazsınız. O paraların hepsi bize sizlerden alınan vergilerden gelen emanet paralar. Emanete ihanet olmaz. Bu nedenle bu paraları harcarken son derece cimri olmak zorundayız. Türkiye'de bu konuda bir numarayız'' şeklinde konuştu.

Emekliye yapılan zamlara da değinen Yavaş: '' Bu insanlar ne yiyecek ne içecek? Birinin onları düşünmesi lazım. Ankara Büyükşehir Belediyesi onları düşünür.'' dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.