ABB Başkanı Mansur Yavaş'a Yıldırım ve Ünal'dan 'Afiş tepkisi'

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım ve ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Altınok ve Yavaş arasındaki afiş tartışmasına dahil oldu. Her iki isim de CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı afişler üzerinden eleştirdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'a Yıldırım ve Ünal'dan 'Afiş tepkisi'
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ankara'da siyasi rekabet kızışıyor. Adaylar arasında kimi zaman sosyal yardımlar, kimi zaman şeffaflık tartışması sürerken; bu kez de afiş krizi başladı.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başka Adayı Turgut Altınok'un afiş eleştirisine iki isim daha katıldı.

Turgut Altınok, yaptığı açıklamalarda "Bütün Ankara'da duvarlar afişlerle süslendi. Ankara'ya asılan afişlere ödenen para keşke Ankaralıya harcansaydı. Bunların her biri 650 lira ile 1,5 milyon lira arasında. Bunu bilmeyen duysun, Ankara'nın beş yılı, boş yılı olmuştur." dedi.

"AFİŞLERİN FATURASINI YAYINLA"

Altınok'un ardından afiş konusuna el atan bir diğer isim ise İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın afişlerinin Ankara'nın her yerinde oluğu eleştirisinde bulunan İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yavaş'a çağrıda bulunarak "Bu afişlerin faturasını yayınla!" dedi.

İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım, yaptığı paylaşımda şu ifadelerle Mansur Yavaş'a yüklendi: "Ankara’nın dört bir yanı Sayın Mansur Yavaş’ın afişleriyle dolu. Sayın Yavaş, afişlerin bedelini belediyenin değil CHP İl Başkanlığı’nın ödediğini iddia ediyor, 'Herkes faturasını inceleyebilir.' diyorsunuz. O halde faturaları yayınlayın hem biz hem de tüm Ankaralılar incelesin!"

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Fatih Ünal da sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok'un afişlerini engellediği eleştirisinde bulunuyor.

"DESPOTÇA BİR TAVIR"

Fatih Ünal, sosyal medyadan yaptığı "Mansur Yavaş Zorbalığı devam ediyor..." paylaşımına görseller ekleyerek CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı afişler üzerinden eleştirdi. Fatih Ünal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mansur Yavaş Zorbalığı devam ediyor... Altındağ Belediyesine ait Millet Bahçesi duvarındaki duyuru panolarını 'Caddeler bana ait' düşüncesi ile perdelemek hangi aklı evvelin işidir Allah aşkına? Sen benim evimin önüne despotça bir tavırla nasıl böyle bir pano dikebilirsin ya?"

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.