ABB Başkanı Yavaş: ''Seçildik rozetimizi çıkardık''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yaptı.

ABB Başkanı Yavaş: ''Seçildik rozetimizi çıkardık''
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Vatandaşların coşkulu karşılamasıyla konuşmasına başlayan Yavaş, "Seçildik, rozetimizi çıkardık. Nerede oy çoksa oraya hizmet ederim" dedi. CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özaslan da SKM açılışında yer aldı.

''ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİ BENİMSEDİK''

Yavaş, hizmet anlayışını açıklayarak herkesin sorunlarına çözüm bulacaklarını belirtti. Geçmişte iftiralarla karşılaştıklarını ve işçi çıkaracakları yönünde iddiaların asılsız olduğunu dile getiren Yavaş, belediye meclisinde işçi çıkarmadıklarını ve ortak akılla hareket ettiklerini söyledi. Harcanan paranın şeffaf bir şekilde yayınlandığını ve mal varlığını açıkladığını, rakibinin ise bunu yapmadığını belirten Yavaş, yoksul kesimin artmasının yolsuzluklardan kaynaklandığını ve israfın önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti. Yavaş, kendi görev süresinde lüks araçları sattıklarını ve tek bir araba ile gezmeyi tercih ettiğini söyledi.

''SEÇİLDİK ROZETİMİZİ ÇIKARDIK''

Rozetsiz bir başkan olduğunu vurgulayan Mansur Yavaş, hizmet anlayışını dile getirerek, "Seçildik, rozetimizi çıkardık. Nerede oy çoksa oraya hizmet ederim" dedi ve oy vermeyenlere de hizmet etme sorumluluğunu hatırlattı. Belediyeye gelen müfettişlerin hiçbir olumsuz durum tespit etmediğini belirten Yavaş, dürüst yönetimlerini vurguladı. Başkent Kart ile yapılan yardımları anlatarak, belediyeciliğin temelini oluşturan insana dokunan projelerin önemine dikkat çeken Yavaş, emeklilere yönelik desteklerinin yanı sıra, kentteki eksiklikleri tamamlamak için çalışacaklarını ve vatandaşlarla birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.