ABB Başkanı Yavaş'tan Kurban Bayramı mesajı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yavaş, mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerinde bulundu.

ABB Başkanı Yavaş'tan Kurban Bayramı mesajı!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayramların paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu belirterek, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bayramın huzur içinde geçmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını ifade etti.

YAVAŞ'TAN KURBAN BAĞIŞI İÇİN ÇAĞRI

Belediyenin Kurban Bayramı süresince gerçekleştireceği hizmetler arasında EGO otobüsleri, metro ve Ankaray’ın ücretsiz hizmet vereceği, mezarlık ziyaretleri için ring seferlerinin düzenleneceği ve kurban kesim alanlarının ilaçlanarak hijyenik hale getirildiği yer aldı. Ayrıca, Başkent 153, Zabıta, İtfaiye, Sosyal Hizmetler, ANFA Güvenlik ve ASKİ ekiplerinin 24 saat esasına göre çalışacağı belirtildi.

Yavaş, mesajında birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaparak, vatandaşları ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve kurban eti bağış noktalarına destek vermeye davet etti. Et bağışlarının, Kurban Pazarlarının yanı sıra Hipodrom Caddesi’ndeki PORTAŞ Soğuk Hava Deposu’na da yapılabileceğini hatırlattı.

Yavaş, bayram mesajını şu dileklerle sonlandırdı: “Kurban Bayramı'nın tüm güzelliklerinin yüreğinizi doldurmasını ve sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyorum.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.