ABB EURO 2024'ü dev ekranlarda yansıtıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) dev ekranlardan yansıtmaya devam edecek. Bu kapsamda Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam Parkı’na kurulan dev ekranlarda maçlar canlı yayınlanacak.

ABB EURO 2024'ü dev ekranlarda yansıtıyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri futbol heyecanıyla buluşturmaya devam ediyor. Almanya ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan ile oynadığı ilk maçı dev ekranlardan yayınlayarak büyük ilgi gören Büyükşehir Belediyesi, şimdi de şampiyonanın diğer karşılaşmalarını Ankaralı futbolseverlerle buluşturacak.

EURO 2024 MAÇLARI DEV EKRANLARDA

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam Parkı’na kurulan dev ekranlarda, şampiyona kapsamında her gün saat 19.00 ve 22.00’da oynanan tüm maçlar canlı olarak yayınlanacak. Başkentliler, bu özel alanda bir araya gelerek Euro 2024 heyecanını birlikte yaşayacak.

ALTINPARK’TA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

Altınpark ise sadece A Milli Takım’ın maçlarına ev sahipliği yapacak. Milli Takım'ımızın sahada olduğu anlarda, Altınpark’a kurulan dev ekranlar sayesinde vatandaşlar, maçları toplu olarak izleyip milli coşkuyu hep birlikte paylaşacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.