ABB FOMGET Sezonu şampiyonluk hedefiyle açıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Cumali Enginar ve takım kaptanı Selda Akgöz, sezonu şampiyon bitirip, Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

ABB FOMGET Sezonu şampiyonluk hedefiyle açıyor
Yayınlanma:

Teknik Direktör Cumali Enginar, geçen yıl takımla çalışmalara başladığını belirterek, bu sezon için iddialı bir takım kurduklarını ifade etti. Hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Enginar, “Geçen yıl da iyi bir kadromuz vardı ancak bu sezon yerli ve yabancı 11 oyuncu daha takıma katıldı. Sistemimizi koruyoruz ve kalitemizi daha da artırıyoruz. Hedefimiz, bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve ardından Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

fomget-1.jpg

KAPTAN SELDA: “BU SEZON FAVORİ TAKIMIZ”

Takım kaptanı Selda Akgöz, sezonun ilk maçını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Geçen sezon şampiyonluğu 2 puanla kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Selda, bu sezon yeni bir kadro ile güçlü bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yeni katılan oyuncularla takımın uyum sağladığını ve iyi bir ortam oluşturduklarını belirten tecrübeli kaleci, “Hedefimiz şampiyonluk. Bu yolda maç maç ilerleyerek değerlendirme yapacağız. Avrupa’da da Ankarayı en iyi şekilde temsil etmek zorundayız” dedi.

Kaptan olarak takımdaki rolüne ilişkin konuşan Selda, takım arkadaşlarıyla olan ilişkisini samimi ve saygı çerçevesinde yürüttüğünü ifade etti. Takımda her şeyin yolunda gittiğini, hazırlık kamplarını Ankara ve Sırbistan’da gerçekleştirdiklerini belirten Selda, Ankara halkının ve Başkan Mansur Yavaş’ın desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

fomget-2.jpg

“KADIN FUTBOLUNDA BÜYÜK GELİŞMELER VAR”

Kadın futbolunun son yıllarda büyük gelişme kaydettiğini ve bu alanda ciddi ilerlemeler sağlandığını belirten Selda Akgöz, FOMGET’in Türkiye Süper Ligi’nde adından sıkça söz ettiren, favori bir takım haline geldiğini söyledi. TRT Spor’un milli takım maçlarını yayınlamasının kadın futboluna olan ilgiyi artırdığını belirten Selda, “Geçen sezon bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız bu sezon da yanımızda olacak. Güzel maçlar izleteceğiz ve şampiyonluk kupasını bir kez daha Ankara’ya getireceğiz” dedi.

fomget-abb-1.jpg

“AİLEM VE KEDİM BANA DESTEK OLUYOR”

Selda Akgöz, yoğun maç temposu nedeniyle ailesini sık sık göremediğini ancak aile desteğinin bu başarıda büyük payı olduğunu ifade etti. Kedisiyle ilgili esprili bir dille “Üçüncü alacağımız kupayı bekliyor” diyen Selda, aile sevgisi ve desteğiyle buralara kadar geldiğini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.