ABB, Galatasaray-PAOK maçı için Ankara'da dev ekran kuruyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Avrupa’da mücadele eden temsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki PAOK karşılaşmasını futbolseverlerle buluşturuyor. “Sandalyeni kap gel” sloganıyla taraftarları dev ekran etrafında toplayan ABB, bu heyecan dolu maçı halkla birlikte izleme fırsatı sunuyor.

ABB, Galatasaray-PAOK maçı için Ankara'da dev ekran kuruyor!
Yayınlanma:

Galatasaray’ın Yunan ekibi PAOK ile karşı karşıya geleceği zorlu mücadele, başkentin iki önemli noktasında dev ekranlara yansıtılacak. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ve Batıkent Rekreasyon Alanı’nda futbol tutkunları bir araya gelerek bu heyecana ortak olacak.

MAÇ HEYECANI BAŞKENT’TE YAŞANACAK

UEFA Avrupa Ligi’nin açılış maçı, bugün saat 22.00’de başlayacak. Avrupa’da temsilcimizi desteklemek isteyen Ankaralı futbolseverler, bu özel etkinlikle maç heyecanını toplu olarak yaşayabilecekler. ABB’nin bu organizasyonu, kentte sporun ve sosyal etkinliklerin daha fazla insana ulaşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, EURO 2024 maçlarının ardından Avrupa’daki temsilcilerimizin mücadelelerini de halkla buluşturarak taraftarların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.