ABB, Özal Bulvarı'ndaki trafik sorununu çözüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esenboğa Havalimanı Yolu (Özal Bulvarı) üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlarda yaşanan trafik problemlerini çözmek amacıyla önemli bir adım attı. Fen İşleri Daire Başkanlığı önderliğinde yürütülen "Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi" kapsamında, inşaat çalışmaları devam eden alt geçit, 700 metre uzunluğunda olacak ve toplamda 6 şeritten oluşacak.

ABB, Özal Bulvarı'ndaki trafik sorununu çözüyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre, Havaalanı Yolu (Özal Bulvarı) ile 1566. Cadde kesişiminde gerçekleştirilen çalışmaların yüzde 42'si tamamlanmış durumda.

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların mağdur olmaması için gerekli trafik düzenlemeleri ve güvenlik önlemleri de alındı. Uyarıcı trafik işaret ve levhaları ile alternatif güzergahlar belirlendi.

yolyapim.jpg

KONFORLU VE GÜVENLİ BİR YOLCULUK SAĞLANACAK

Projenin önemli bir parçası olan alt geçidin üzerinde planlanan kavşak, Pursaklar ilçesi cephesinde Emek Caddesi ile Elfidan Sokak kesişimindeki kavşağa bağlantı yolu yapılacak. Böylece ilçeye gelen ve ilçeden giden araçlar için Havaalanı Yolu'ndan tüm yönlere ulaşım imkanı sağlanacak.

Alternatif giriş-çıkış imkanı sunacak olan Pursaklar Alternatif Giriş Alt Geçidi, 3 gidiş-3 geliş, toplam 6 şeritli ve yaklaşık 700 metre uzunluğunda olacak. Ağustos ayında tamamlanması planlanan projeyle birlikte bölge trafiği rahatlayacak ve sürücüler daha konforlu ve güvenli yolculuk yapabilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.