ABB, üçüncü e-spor merkezini o ilçede açıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı ilçelerinden sonra 3. e-spor merkezini 16 Ekim'de Elvankent’e açılışını yaparak hizmete sunacak.

ABB, üçüncü e-spor merkezini o ilçede açıyor
Yayınlanma:

Ankara’yı teknolojinin de başkenti yapacak çalışmalara imza atmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak e-spor merkezlerini açmayı sürdürüyor.

Çubuk ve Beypazarı ilçelerinden sonra Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent’te 90 metrekare alan üzerine kurulan üçüncü e-spor merkezinde; 10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, 5’er bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstation yer alıyor.

espor2.jpg

AÇILIŞ 16 EKİM PAZARTESİ

Elvankent E-Spor Merkezi, 16 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te 'Atakent Mah. Atatürk Cad. 553 Sokak No: 349 Elvankent/ Etimesgut' adresinde düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında kendini e-spor alanında geliştirmek isteyen gençler oyun bilgisayarları ve ekipmanları kullanarak merkezde düzenlenecek olan e-spor turnuvalarına ya da düzenlenen farklı turnuvalara katılabilecek.

Mamak ve Çankaya'da yapımı devam eden yeni e-spor merkezlerinin ise yakın bir tarihte tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.