ABB, "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" etkinliği düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kültür ve sanat etkinlikleri ile Başkentlileri buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda "Açık Hava Sinema Günleri" adı altında yeni bir etkinlik serisi başlattı.

ABB, "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" etkinliği düzenledi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

20 Temmuz'da başlayan etkinliklerde "Sandalyeni Kap Gel" sloganıyla Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri izleyicilerle buluşuyor. İlk gösterim "Neşeli Günler" filmi ile başladı ve etkinlik 14 Eylül tarihine kadar her hafta cumartesi günleri saat 21.00’de devam edecek.

gunsu4.gif

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilen "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" etkinliği kapsamında bu hafta Şener Şen, Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Jale Altuğ gibi Türk sinemasının efsane isimlerinin yer aldığı "Süt Kardeşler" filmi gösterime sunuldu.

gunsu5.gif

Film gösterimi başlamadan önce ABB, vatandaşlara ücretsiz çorba, limonata, gazoz, mısır ve pamuk şeker dağıttı. Çocuklar içinse palyaçolar, miniklerin yüzlerini boyadı.

ANKARALI FİLM GÖSTERİMİNDEN MEMNUN

Eryaman'dan çocukları ile gelen Semiha hanım, "Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal etkinliklerinden çok memnunuz, ailecek geldik. Çocuklarımız da nefes alıyor." ifadelerini kullandı.

Çakırlar tarafından gelen bir çift ise, "Mansur Başkan'ın bu tür etkinlikleri düzenlemesini sonuna kadar destekliyoruz. Bizlere keyifli zamanlar sunuyor." dedi

whatsapp-image-2024-07-27-at-21-02.gif

Emekli bir çift de bu gösterimden oldukça memnun olduklarını, "Yeşilçam filmleriyle büyüdük. Bu etkinlikler sayesinde hem eski anılarımızı tazeliyoruz hem de yeni nesillere bu kültürü aktarıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkürler." sözleriyle özetledi.

gunsu1.gif

Ankaralılar, 14 Eylül'e kadar her cumartesi akşamı saat 21.00'de farklı bir Yeşilçam klasiği ile buluşacak. Gösterilecek filmler ve tarihleri ise şu şekilde:

3 Ağustos: Aile Şerefi

• 10 Ağustos: Bizim Aile

• 17 Ağustos: Sev Kardeşim

• 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül tarihlerinde ise, Hababam Sınıfı Serisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği bu etkinliklerle Başkentlilere nostaljik bir sinema deneyimi sunmayı amaçlıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.