ABB'den bunaltıcı sıcaklara çözüm: Meydanlarda limonata dağıtılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak yaz günlerinde başkentlilerin serinlemesi ve sıvı ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ücretsiz soğuk organik limonata ikramına başladı.

ABB'den bunaltıcı sıcaklara çözüm: Meydanlarda limonata dağıtılıyor!
Yayınlanma:

Ankara'nın nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda kurulan stantlarda, vatandaşlara soğuk limonata ikram ediliyor.

'ABB'DEN SERİN BİR MOLA: EV YAPIMI ÜCRETSİZ LİMONATA'

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplum sağlığını koruyucu önlemler alarak, vatandaşların yaz aylarında bunaltıcı sıcaklardan etkilenmemesi için çalışmalarına devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, yaptığı açıklamada, "Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımızca 'ABB'den Serin Bir Mola: Ev Yapımı Ücretsiz Limonata' sloganı ile başkentimizin merkezi bölgelerinde yaz sonuna kadar ücretsiz limonata ikramlarında bulunacağız. Bu hizmetimizle vatandaşlarımızın ferahlamasını ve sıcak havalara karşı tedbir almayı hedefliyoruz. Daha önce Kızılay, Ulus ve milli maçlarda limonata ikramlarında bulunduk." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.