ABB'den dijital dönüşüm için yeni adım!

Başkent Ankara, dijital dönüşümü hızlandırmak ve teknoloji sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu hedefler doğrultusunda genç girişimcileri destekleyecek, istihdamı artıracak ve beyin göçünü önleyecek bir proje olan "Ansera TechBridge" çerçevesinde yeni bir eğitim programı başlatıyor.

ABB'den dijital dönüşüm için yeni adım!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda düzenlenen 'Akademi Ankara' adlı eğitim programı, bilişim ve teknoloji sektöründe kariyer yapmak isteyenlere yönelik nitelikli bir eğitim fırsatı sunuyor. Program kapsamında, Ansera Teknoloji Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan eğitimler, beş farklı alanda temel ve orta düzeyde bilgi sağlayacak şekilde tasarlanmış.

EĞİTİM KONULARI VE PROGRAMLAR

Katılımcılar, oyun sektöründe kullanılan beş farklı programın tanıtımı ve temel-orta düzey kullanımı hakkında bilgi edinecek. Bu programlar arasında, Z Brush, Mervelous, Adobe Substance Painter, 3DS Max ve Unreal Engine bulunuyor. Eğitimler aynı zamanda, Metaverse ve oyun teknolojilerine yönelik görsel içerik üretim süreçlerine de odaklanacak. VR teknolojileri, üç boyutlu karakter modelleme, iç-dış mekân tasarımı, kıyafet modelleme ve nesne dokulandırma gibi konular da eğitim programının içeriğini oluşturacak.

BAŞVURU VE DETAYLAR

Eğitimlere katılmak isteyenler, başvurularını 7 Haziran 2024 tarihine kadar yapabilirler. Başvurular, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi olan [akademi.ankara.bel.tr](https://akademi.ankara.bel.tr/kurs detay/oyun_ve_metaverse_tasarim_egitimi_1687508582) adresinden online olarak gerçekleştirilecek. Eğitimler 11 Haziran 2024 tarihinde başlayacak ve katılımcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.