ABB'den engelli bireylere hayat kolaylaştıran hizmet!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Başkentlilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği bu hizmet, tek bir telefonla ayağınıza kadar geliyor. İşte ABB'nin sunduğu bu yeni hizmetin detayları...

ABB'den engelli bireylere hayat kolaylaştıran hizmet!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son olarak, engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı" hizmetini başlattı. Bu yeni uygulama, özellikle tekerlekli sandalye kullanan bireylerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü tarafından duyurulan bu hizmet, tekerlekli sandalye kullanan bireylerin evlerinde tamir ve bakım hizmeti alabilmelerini sağlıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, "0312 507 10 01" numaralı telefonu arayarak randevu alabiliyor.

ENGELSİZ BAŞKENT İÇİN BÜYÜK ADIM

Engelsiz ve erişilebilir bir Başkent hedefiyle hareket eden ABB, bu hizmetle engelli bireylerin günlük yaşamlarını daha kolay ve sorunsuz bir şekilde sürdürebilmelerini amaçlıyor. "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı", engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerinin bakımı ve onarımı için evlerine kadar giderek, yerinde ve hızlı bir çözüm sunuyor.

Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği bu yeni uygulama, ABB'nin sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olarak öne çıkıyor. Başkentte yaşayan engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bu hizmet, ücretsiz olmasıyla da dikkat çekiyor.

RANDEVU VE HİZMET DETAYLARI

Bu hizmetten yararlanmak isteyen engelli bireyler veya yakınları, belirtilen telefon numarasını arayarak randevu alabiliyor. Mobil ekipler, randevu verilen tarihte vatandaşların evlerine giderek, tekerlekli sandalyelerinin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.