ABB'den güneş enerjisi santrali için açık ihale duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Macunköy Araç Bakım İstasyonuna güneş enerjisi santrali kurmak için açık ihale duyurusu yayımladı.

ABB'den güneş enerjisi santrali için açık ihale duyurusu!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Macunköy Araç Bakım İstasyonuna yapılacak olan güneş enerjisi istasyonu için açık ihale duyurusu hazırlandı. İhale, ABB TV’de canlı olarak yayınlanacak.

AÇIK İHALE

Toplam kurulu gücü 1066,7 kWe (AC) / 1214,4 kWp (DC) olan santralin ihalesi 23 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. İhale, açık ihale usulü ile EKAP'ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yayınlandı. İhaleye katılmak isteyen firmalar, EKAP'tan ihale dokümanlarını temin edebilecek olup, ihale dokümanlarını satın almaları halinde 4 bin TL ücret ödeyecek. Firmalar ihale dosyasını 23 Ekim 2023 saat 14.00'e kadar EKAP'a yükleyebilecek. İhale sonucu, EKAP'ta ilan edilecek.

Güneş enerjisi santrali, Macunköy Araç Bakım İstasyonunun elektrik ihtiyacını karşılamak için oluşturuluyor. Santrale kurulacak güneş panelleri ile yılda yaklaşık 1.200.000 kWh elektrik üretilmesi planlanıyor. EGO Genel Müdürlüğü, bu proje ile sürdürülebilir enerji kullanımına katkı sağlamayı ve enerji maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.