ABB'den İmrahor Viyadük'üne bakım çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te uzun süredir ihmal edilen ve acil çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için üstyapı çalışmalarına devam ediyor. 1992 yılında başlanan ve 1998 yılında tamamlanan Çankaya-Mamak (İmrahor) Viyadüğü, 25 yıllık süre zarfında aşınma ve yıpranmalar nedeniyle yoğun bakıma alındı.

ABB'den İmrahor Viyadük'üne bakım çalışması
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 1992 yılında başlanan ve 1998'de tamamlanan Çankaya-Mamak (İmrahor) Viyadüğü'nde zamanla meydana gelen yıpranma nedeniyle başlatılan kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları şubat ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

kopru.jpg

KAPSAMLI BİR İYİLEŞTİRME YAPILACAK

Bu çalışmalar, Ankara'nın ana arterleri, caddeleri, bulvarları ve köprüleri üzerinde yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştiriliyor.

Çankaya-Mamak (İmrahor) Viyadüğü, 8 kilometrelik bağlantı yoluyla birlikte tamamlandı. Şubat ayında bitmesi planlanan viyadük, bakım ve onarım çalışmalarıyla güncellenecek. Trafik akışının tek şeritten çift yönlü olarak sağlandığı viyadükte gerçekleştirilen çalışmaların amacı, araç sürücülerini mağdur etmemek ve viyadüğün ömrünü uzatmak olarak açıklandı.

Çalışmalar kapsamında viyadükte yapılan güçlendirme, yenileme ve bakım işlemleri; viyadüğün 25. yılında gerçekleştirilen kapsamlı bir iyileştirme olarak nitelendiriliyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla hem vatandaşlar daha konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacak hem de viyadüğün ömrü uzayacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.