ABB'den 'Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi' programı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi'nin organizasyonuyla düzenlenen 'Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi' programı kapsamında, Ankara'daki üniversiteliler Antalya'da unutulmaz bir deneyim yaşadı.

ABB'den 'Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi' programı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, Antalya'da 'Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi' programını düzenledi.

abbantalya.jpg

GENÇLER DOLU OLDU 4 GÜN GEÇİRDİ

Program, 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı'nda gerçekleştirildi. 18-25 yaş aralığındaki gençler, kültür gezileri, atölye çalışmaları, eğlenceli oyunlar ve toplantılarla dolu 4 gün geçirdi. Antalya ve Ankara'dan gelen gençler, yerel gençlik politikaları ve gençlerin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunarak sosyal ve kültürel etkileşimlerini artırdı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin gençlerin kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği etkinliklerden biri olan program, gençler arasında yeni dostlukların ve işbirliklerinin oluşmasına da katkı sağladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.