ABB'nin 29 Ekim kutlamaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerle Cumhuriyet'in 100. yılı kutlanmaya başladı.

ABB'nin 29 Ekim kutlamaları başladı!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle Cumhuriyet'in 100. yılı kutlanıyor. Bütün cadde ve sokakları kırmızı beyaz olan başkentte yapılan etkinliklerde, Kent Orkestrası, mehter ve bando takımı da yer alıyor.

ANKARA'DA BİR DİZİ ETKİNLİK

Ankara'nın her noktasında kutlanan Cumhuriyet'in 100. yılı afiş, billboard gibi alanlarda da kendisini gösterdi. Kutlamaların yanı sıra Meslek Edindirme Kursları tarafından da yine 100. yıla özel Zafer Çarşısı içerisinde '100. Yıl BELMEK Sergisi' düzenlenecek. Sergi, 26-30 Ekim tarihlerinde Ankaralılarla buluşacak.

ABB'nin konferans salonunda 27 Ekim tarihinde saat 15:00'te ise Cumhuriyetin 2. yüzyılı paneli düzenlenecek. 26 Ekim tarihinde de çeşitli müzik grupları Atatürk Orman Çiftliği ve Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı'nda Ankaralı halkın kulaklarının pasını silecek.

30 Ekim tarihinde de devam edecek olan kutlamalarda, Dikmen Kadınlar Lokali üyeleri Yılmaz Güney Sahnesi'nde saat 13:30'da tiyatro oyunu sergileyecek.

100. yıl etkinlikleri kapsamında Dış İlişkiler Daire Başkanlığı da 100. Yıl Ankara Şehircilik Forumu’nu organize edecek. Forum 29 Ekim akşamı başlayıp 30 Ekim'de yapılacak olan gala ile sona erecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.