ABB’nin açık hava sineması etkinliği sezon finali yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri yaz boyunca ücretsiz kültür sanat etkinlikleriyle buluşturan "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" açık hava sinema etkinliklerine, Türk sinemasının efsanevi filmlerinden "Hababam Sınıfı" serisiyle sezon finali yaptı. Nostalji dolu bir yaz geçiren Ankaralılar, açık hava sinemasına büyük ilgi gösterdi.

ABB’nin açık hava sineması etkinliği sezon finali yaptı
Yayınlanma:

"Sandalyeni Kap Gel" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, her hafta Türk sinemasının unutulmaz filmleri beyazperdeye taşındı. Bu yazın son etkinliği ise "Hababam Sınıfı" serisi oldu ve katılımcılara keyifli bir kapanış yaşattı.

whatsapp-image-2024-09-16-at-12-46-00-2.jpeg

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Etkinlikleri Şube Şefi Celal Akbaş, etkinliğe olan yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere miras olarak bıraktığı Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda 20 Temmuz'dan bugüne kadar her cumartesi gecesi 'Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri' adı altında nostaljik filmlerle Ankaralı sanatseverlerle buluştuk. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak Ankaralılar için ilk kez organize ettiğimiz bu etkinliğin önümüzdeki yaz kapsamını ve içeriğini geliştirerek bir gelenek haline getirmek istiyoruz. Ankaralılara göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor 'gelecek yaz görüşmek üzere' diyoruz." Diye konuştu.

whatsapp-image-2024-09-16-at-12-46-00.jpeg

Temmuz ayında başlayan ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenen açık hava sinema etkinlikleri, Başkentlilere yaz akşamlarını renklendiren keyifli anlar sundu. Aileleriyle birlikte sinema keyfi yaşamak isteyen Ankaralılar, bu nostaljik etkinlikte bir araya geldi. Sinemaseverler, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne böyle bir fırsat sundukları için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.