ABB'nin ücretsiz "Kent Gezileri"nde yeni rota belli oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent'in çevre ilçelerine ücretsiz olarak düzenlediği “Kent Gezileri”ne bir rota daha eklendi.

ABB'nin ücretsiz "Kent Gezileri"nde yeni rota belli oldu
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent'in çevre ilçelerine ücretsiz olarak düzenlediği Kent Gezileri devam ediyor.

ABB Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının hem kent turizmini canlandırmak hem de esnafın ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği gezinin yeni rotası belirlendi.

ABB'den yapılan açıklamaya göre kent gezilerinin rotasına Gölbaşı ilçesi de eklendi. Vatandaşlar, Başkent 153 üzerinden başvuru yaparak ücretsiz olarak gezilere katılabiliyor.

kentgezisi.jpg

İLÇELER TEK TEK TANITILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşların hem sosyalleşmesi hem de yaşadığı kenti yakından tanıması için Ankara merkez, Nallıhan, Balâ, Kalecik, Kahramankazan, Beypazarı, Polatlı, Çubuk, Ayaş, Çamlıdere, Şereflikoçhisar, Kızılcahamam, Haymana, Evren, Güdül ve Elmadağ ilçelerine ücretsiz olarak düzenlediği gezilerin arasına Gölbaşı ilçesi de eklendi.

golbasi.jpg

Geziye katılan vatandaşlardan Melek Civelek, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Gölbaşı gezim çok çok mutlu ve eğlenceli geçti. Çok çok teşekkür ediyorum Mansur başkanıma. Burada mağara gezisi yaptık, tekne turu yaptık. Çok güzel insanlar tanıdık, güzel dostluklarımız oldu. Harika bir gündü.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.